Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μια ημέρα στη Γη...


Η Παγκόσμια Ημέρα της Γης γιορτάζεται την Κυριακή 22 Απριλίου, με την προβολή του ντοκιμαντέρ "One Day On Earth" σε περισσότερες από 160 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας που θα προβάλει την ταινία στην Αθήνα, στο Nixon Bar, στις 9 μ.μ. και στο φουαγιέ του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης στις 8μ.μ..

Η μη κερδοσκοπική εταιρία One Day on Earth, με την ιδέα της υλοποίησης και της παγκόσμιας προβολής του ομώνυμου ντοκιμαντέρ, αποσκοπεί να φωτίσει τα σημαντικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης και εμπειρίας, μέσα από τη δημιουργία μιας μοναδικής αρχειακής πλατφόρμας οπτικοακουστικού υλικού.

Η ταινία είναι αποτέλεσμα γυρισμάτων συνολικής διάρκειας 3.000 ωρών από 28.639 κινηματογραφιστές και επαγγελματίες της επικοινωνίας σε 167 χώρες του πλανήτη. Οι λήψεις πραγματοποιήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου του 2010, με στόχο την καταγραφή γεγονότων που συνέβαιναν μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σε κάθε γωνιά της Γης.

Πηγή www.enikos.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.