Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

15χρονος σκότωσε τη 47χρονη μητέρα του με αποτρόπαιο τρόπο


Συγκλονίζει η δολοφονία της 47χρονης από τον 15χρονο γιο της
Συγκλονίζει η δολοφονία της 47χρονης από τον 15χρονο γιο της...


Στη φυλακή οδηγήθηκε τελικά ο 15χρονος μητροκτόνος Daniel Bartlam, που το 2010 συγκλόνισε με την αποτρόπαια πράξη του.
Ο Daniel είχε εμμονή με τα σήριαλ με φόνους και εγκλήματα κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μεταφέρει την εικονική πραγματικότητα στην κανονική του ζωή.

Ο 14χρονος τότε Daniel επηρεασμένος από τις σειρές που έβλεπε έγινε ο ίδιος serial killer χτυπώντας τη 47χρονη μητέρα του με σφυρί επτά φορές και καίγοντας το πτώμα της σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Τον έφηβο σταμάτησε ο μικρότερος αδερφός του την ώρα που είχε βάλει τη φωτιά. Όταν η αστυνομία έκανε έρευνα στα αντικείμενα και τον υπολογιστή του 14χρονου ανακάλυψε ότι ο έφηβος είχε εμμονή με τις δολοφονίες και τα εγκλήματα καθώς είχε συγκεντρώσει εκατοντάδες video με τρόπους δολοφονίας.
Συγκλονίζει η δολοφονία της 47χρονης από τον 15χρονο γιο της
Το παιδί από την ηλικία των 8 ετών μάλιστα έβλεπε την ταινία Saw και άλλα θρίλερ. Τη νύχτα της δολοφονίας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν μασκοφόρο ο οποίος επιτέθηκε στη μητέρα του πράγμα το οποίο φυσικά ήταν στη φαντασία του.

Εκπρόσωποι του τηλεοπτικού δικτύου ITV τόνισαν πόσο σημαντικό είναι οι γονείς πάντα να επιβλέπουν τα παιδιά τους όταν αυτά παρακολουθούν τηλεόραση.
απο το breifingnews.gr


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.