Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Νταντά μέθυσε και έκανε σεξ με 14χρονο

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα Κονέκτικατ των ΗΠΑ όταν μια 20χρονη μέθυσε έναν 14χρονο και έκανε σεξ μαζί του.

Νταντά μέθυσε και έκανε σεξ με 14χρονο


Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς κάλεσαν την 20χρονη στο σπίτι προκειμένου να φροντίσει τον γιο τους, καθώς αυτοί ήθελαν να βγουν. Η νεαρή κοπέλα πήγε στο σπίτι και αφού η ίδια κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μέθυσε τον ανήλικο και έκανε σεξ μαζί του.

Όταν οι γονείς έφτασαν στο σπίτι έπιασαν στο κρεβάτι τον γιό τους με τη νταντά. Άμεσα έκαναν μήνυση όχι μόνο για βιασμό, αλλά και για το γεγονός ότι τον μέθυσε.

Η νεαρή επιστρέφοντας σπίτι της για να ξεκουραστεί από τα ιδιαίτερα που παρέδιδε στο νεαρό αγόρι συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Λόνι αντιμετωπίζει κατηγορίες δεύτερου βαθμού σεξουαλική επίθεση καθώς και παράνομη αγορά και κατανάλωση αλκοόλ με ανήλικο.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.