Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Βοιωτία Ασυνείδητος παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε


Διπλή έρευνα κάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος Σχηματαρίου Βοιωτίας για να ανακαλύψουν τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε μια γυναίκα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην τύχη της, αλλά και για να εξακριβώσουν τα στοιχεία της νεκρής που παραμένει άγνωστη.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη αποκαλύφθηκε όταν ένας οδηγός που περνούσε τυχαία από έναν δρόμο στον οικισμό "Γκρίτζαλη" στο Σχηματάρι, βρήκε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στη μέση του δρόμου πλημμυρισμένη στο αίμα και τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι η νεκρή γυναίκα έφερε τραύματα που όλα έδειχναν ότι προκλήθηκαν από τροχαίο δυστύχημα. Σκόρπια στην περιοχή, βρήκαν κομμάτια από φανάρια αυτοκινήτου, τα οποία εξετάζουν προσπαθώντας να εξακριβώσουν τη μάρκα και το χρώμα, ώστε να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του που φαίνεται ότι εγκατέλειψε αιμόφυρτη την άτυχη γυναίκα, η οποία δεν είχε ταυτότητα πάνω της και είναι ηλικίας περίπου 40 με 50 χρόνων.


ΠΗΓΗ : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.