Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Παζάρι του σεξ η παραλιακή

Σε παζάρι του σεξ έχει μετατραπεί η παραλιακή λεωφόρος, με το που πέσει το σκοτάδι οι πεταλούδες της νύχτας προσφέρουν αγοραίο έρωτα με λίγα ευρώ, σε...
κοντινά ξενοδοχεία η ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο, σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι.
Λίγα μέτρα μετά την πλατεία της Γλυφάδας και κατεύθυνση προς.......
τον Πειραιά, κάθε λίγα μέτρα συναντάς σέξι ντυμένα κοριτσάκια αλλά και πολλές φορές ντυμένα με απλά καθημερινά ρούχα παριστάνοντας της αθώες νοικοκυρές, που χαζεύουν τις βιτρίνες αλλά πρόθυμες να ικανοποιήσουν κάθε φαντασίωση πεινασμένων αρσενικών.
Το παζάρι διαρκεί λίγο μιας και ο δρόμος είναι ταχείας και μερικές φορές τυχαίνει να γίνει και υπό το βλέμμα πληρώματος περιπολικού που περνάει τυχαία από το σημείο.
Σημάδια των καιρών ελέω οικονομικής κρίσης ανθούν η πορνεία και ο τζόγος ως είθισται.

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.