Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοι βουλευτές δηλώνουν «όχι» στα νέα μέτρα

Παρά το ξεκάθαρο μήνυμα, τόσο του Γιώργου Παπανδρέου όσο και του Αντώνη Σαμαρά ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων τους, ήδη πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δήλωσαν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα.

Αναλυτικά, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα είχαν εκφράσει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης (Τρικάλων), Ιωάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Τσετίν Μάντατζη (Ξάνθης), Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας), Δ. Δημητρουλόπουλος (Ηλείας), Χρύσα Αράπογλου (Β' Θεσσαλονίκης), Λ. Κατσέλη, Β. Παπανδρέου (Β'Αθήνας), καθώς η παραιτηθείσα από την κυβέρνηση Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (αναπληρώτρια ΥΠΕΞ).

Σημειώνεται ότι παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε ο βουλευτής Αρτας, Παύλος Στασινός, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τα νέα μέτρα, η Πέμυ Ζούνη (Α' Αθηνών) και ο Δημήτρης Βαρβαρίγος (Ζακύνθου).

Τη βουλευτική έδρα του πρώτου καταλαμβάνει ο μηχανικός, Χρήστος Γκόγκας, ο οποίος θα ορκιστεί στην πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, δηλαδή την Κυριακή.

Πρώτη επιλαχούσα στην Α' Αθηνών, η επίσης ηθοποιός Αννα Βαγενά. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα δεχθεί να ορκιστεί.

Επιφυλάξεις εξέφρασαν και άλλα κορυφαία στελέχη, όπως ο Χάρης Καστανίδης. Μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν είναι μπορεί να είναι βέβαιος για τον ακριβή αριθμό των διαφωνούντων.

    Από τη Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν τα μέτρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, ο τομεάρχης Εσωτερικών Χρήστος Ζώης και ο τομεάρχης Αμυνας Μαργαρίτης Τζίμας.

    Επίσης οι βουλευτές: Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, Παναγιώτης Μελάς, Σπύρος Γαληνός, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βαγιωνάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δ. Δερμετζόπουλος, Γιώργος Βλάχος και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

    Στις ομιλίες τους ενώπιον της ΚΟ αρκετοί ακόμα βουλευτές εξέφρασαν προβληματισμό για τα μέτρα, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα εν όψει της ψηφοφορίας της Κυριακής.

    Σε όλους τους παραπάνω που δεν θα ψηφίσουν προστίθενται η ανέξαρτητη βουλευτής προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ο επίσης ανεξάρτητος προερχόμενος από τη ΝΔ Πάνος Καμμένος, όπως και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ με εξαίρεση τους Μάκη Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη.

    Τα μέτρα θα καταψηφίσουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατά έχει ταχθεί και ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

    Το ίδιο θα πράξουν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάζονται με την ΔΗΜΑΡ.

    Τη νέα σύμβαση θα καταψηφίσουν και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές, όπως η Σοφία Σακοράφα, ο Γιάννης Δημαράς και ο Βασίλης Οικονόμου.

    Υπέρ της δανειακής σύμβασης ανακοίνωσε ότι τάσσεται η ανεξάρτητη βουλευτής και πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

    Πηγή: tanea.gr
    Αναρτήθηκε από Βάσια(Αγία Παρασκευή)

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

    Η φωτογραφία μου
    Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.