Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, Γερμανοί "αστυνομικοί". Αλήθεια ή πολιτικό κόλπο;


Στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προσγειώθηκαν Γερμανοί "αστυνομικοί" προφανώς για να συνδράμουν τις δυνάμεις της Ευροχωροφυλακής (οι οποίες έχουν ήδη φθάσει από την Καλαμάτα τη νύχτα του Σαββάτου 4/2 προς Κυριακή 5/2) και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ενισχύονται σε τέτοιες περιπτώσεις με τους γνωστούς πλέον Πολωνούς και Τσέχους μισθοφόρους της FRONTEX.

Η πληροφορία για την άφιξη των Γερμανών διέρευσε από άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και μιλά για 5 αεροπλάνα c-130 που μεταφέρουν τους Ναζί κομμάντο της Βέρμαχτ από μονάδες του Κοσυφοπεδίου .


Η πληροφορία μας ήρθε σε μήνυμα, δεν είναι διασταυρωμένη όπως
επίσης δεν γνωρίζουμε εάν είναι ένα πολιτικό κόλπο για να μας αποτρέψουν από την
αυριανή μας διαμαρτυρία, την οποία τρέμουν όλοι τους.
Αναρτήθηκε από LiLA (London)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.