Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Το να είσαι άστεγος είναι πια παράνομο


Κρίση και κανιβαλισμός στην Ουγγαρία


Με νόμο που ψήφισε το Ουγγρικό κοινοβούλιο, η χώρα διώκει πλέον επισήμως τους άστεγους: η πρώτη φορά επιφέρει παρατήρηση και η δεύτερη πρόστιμο 445 ευρώ ή φυλάκιση. Ας σημειωθεί ότι μόνο στην Βουδαπέστη υπάρχουν δέκα χιλιάδες άστεγοι. «Φαίνεται ότι η απόφαση πάρθηκε με βάση τη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στους άστεγους, και όχι με βάση κάποια έρευνα ή κοινωνικό σχέδιο» σχολιάζει ο Miklos Vecsei, γραμματέας του Hungarian Maltese Charity Service.

Και ενώ η χώρα βρίσκεται σε κρίση, με τους οίκους αξιολόγησης να τοποθετούν την οικονομία της στα σκουπίδια και τη φτώχεια να εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό, οι πολιτικοί της χώρας στοχοποιούν τα θύματα οδηγώντας τις ανθρωπιστικές οργανώσεις σε απόγνωση. Με επίσημη ανεργία στο 11% (που φτάνει από 60% ως 90% στους Ρομ, που αποτελούν και τη μεγαλύτερη εθνική μειονότητα στη χώρα), και με τους μισούς ανέργους χωρίς εργασία για περισσότερο από ένα χρόνο, τα μαθηματικά δείχνουν πως αρκετές χιλιάδες θα καταλήξουν στις φυλακές.

Πηγή:Wikinews

Ανάρτηση:Χρήστος Μήλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.