Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Γλιτώνει την τιμωρία ο μαθητής της …μούντζας!

Έγινε πρόσωπο της ημέρας κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Γλιτώνει την τιμωρία ο μαθητής της …μούντζας!

Ο παραστάτης του 3ου ΕΠΑΛ Λάρισας απέδωσε… ιδιαίτερες τιμές, κατά τη μαθητική παρέλαση, στους επισήμους όταν ύψωσε το χέρι του και έκανε την ελληνικότατη χειρονομία αυτή της μούντζας!

Κίνηση που τον έχει κάνει δημοφιλή τόσο στη πόλη του όσο και στις τάξεις του διαδικτύου.
Ωστόσο, ο νεαρός αντιμετώπιζε σοβαρό κίνδυνο να αποβληθεί όχι μόνο από το σχολείο του αλλά και από όλα τα σχολεία του νομού Λάρισας.

Κι αυτό γιατί ορισμένοι έθεσαν θέμα επίπληξης με κάθε τρόπο, με χαρακτηριστική την αντίδραση περιφερειακής διευθύντριας η οποία με κείμενό της επισημαίνει ότι για την τιμωρία πρέπει να επιληφθεί το σχολείο.

Πληροφορίες πάντως θέλουν την τοπική ΕΛΜΕ και τον δήμαρχο να μη ζητούν τη τιμωρία του εν λόγω μαθητή. Αντιθέτως, κρίνουν πως ο 17χρονος πρέπει να προστατευτεί προκειμένου να μη χάσει τα μαθήματά του.

Το θέμα τέθηκε και από τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Λάρισας, ο οποίος επεσήμανε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια όταν το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του σχολείου, προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο μαθητής।


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.