Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Ελεύθεροι όσοι συλλαμβάνονται για μεγάλα χρέη! “Πλημμεληματάκι” το να χρωστάς ... εκατομμύρια!


Οι πολύκροτες συλλήψεις όμως όπως λένε έγκυροι νομικοί μπορεί να αποδειχθούν ... πολύ κακό για το τίποτα!

Γιατί; Γιατί πολύ απλά οι κύριοι και οι κυρίες που φόρεσαν χειροπέδες τον τελευταίο καιρό δεν έχουν συλληφθεί με τον νέο νόμο με τον οποίο αν χρωστάς Φ.Π.Α. άνω των 75.000 ευρώ ή έχεις διαπιστωμένη φοροδιαφυγή πάνω από....
150.000 ευρώ έχεις διαπράξει κακούργημα.

Οι οφειλές στο Δημόσιο, πλην των παραπάνω, δεν είναι κακούργημα, αλλά... πλημμέλημα!

Δηλαδή οι κατηγορούμενοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προφυλακίζονται καν, ούτε τους επιβάλλονται περιοριστικοί όροι (απαγόρευση εξόδου, παρουσία στο Α.Τ. Μια και δύο φορές το μήνα κλπ), ενώ το πιο πιθανό είναι ότι μετά από δίκες σε πρώτο και δεύτερο βαθμό η ποινή δεν ξεπερνάει τα 5 με 6 χρόνια και συνήθως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα! Δηλαδή το πιο πιθανό είναι ότι οι μεγαλο-οφειλέτες ακόμη και αν ... μείνουν στη χώρα θα τους επιβληθεί μια ποινή με αναστολή! Τα χρήματά του το κράτος δεν είναι καθόλου εύκολο να τα εισπράξει. Η μόνη ελπίδα για το κράτος να πάρει τα χρωστούμε είναι οι οφειλέτες να φοβηθούν τη διαπόμπευση και να αποφασίσουν να πληρώσουν ή έστω να μπουν σε κάποιο διακανονισμό καθώς μόνο η εξόφληση των χρεών παύει την ποινική δίωξη.

Πηγή ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.