Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Για "νέο κεφάλαιο" έκανε λόγο ο Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, συναντήθηκε στο Πεντάγωνο με τον υφυπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Ντάνι Αγιαλόν

Ο κ. Αβραμόπουλος, έκανε λόγο για «νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ». Κι άλλο; Πήξαμε στα νέα κεφάλαια με το Ισραήλ επί ΓΑΠ!
Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας υπουργός, ο οποίος ακολουθεί πιστά τις νεοταξίτικες «παρακαταθήκες» ΓΑΠ-Δρούτσα, έσπευσε να επισημάνει για να προλάβει την οργή των Αράβων, ότι η σχέση αυτή δεν επηρεάζει τις σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές χώρες.
Και ξεχνώντας τι έκανε η χώρα μας στη ΓΣ του ΟΗΕ, όταν αρνήθηκε να ψηφίσει την έκθεση Νοτιοαφρικανού δικαστή για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Γάζα (εξαγριώνοντας τους Άραβες), είπε, υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων, ότι η πάγια (;) θέση της χώρας μας για το παλαιστινιακό, δεν αλλάζει... Μα τι λένε;!

Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος, ανακοίνωσε περιχαρής την επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας στην Αθήνα. Πότε θα γίνει αυτή: κάποια στιγμή στις αρχές του 2012. Μάθαμε επίσης δια στόματος του Έλληνα υπουργού και με αφορμή την ενεργειακή συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ, ότι η Ελλάδα και το Ισραήλ είναι εγγυητές της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή. Τι εννοεί ο ποιητής; Τίποτα. Έτσι μιλάει πάντα, με ανούσιες γενικότητες. Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός υφυπουργός, κάλεσε τον κ. Αβραμόπουλο να επισκεφθεί το Ισραήλ. Ο τελευταίος, είναι υπέρμαχος της σύσφιξης των σχέσεων με το Ισραήλ. Έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πάει εκεί, σύντομα μάλιστα;
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.