Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων 21/11/11

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ με μυστικά κονδύλια", τιτλοφορεί το πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο ταξίδι Παπανδρέου - Δρούτσα στην Ουάσιγκτον, όπου δρομολογήθηκε η προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ.
ΤΑ ΝΕΑΤο κύριο θέμα της εφημερίδας είναι: "Τεστ Παπαδήμου στη σκιά μίας υπογραφής", καθώς αναφέρεται στους μαραθώνιους επαφών του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, για την έκτη δόση.
ΈθνοςΣτους δημόσιους υπαλλήλους που αναμένεται να φύγουν στις 28 Νοεμβρίου αναφέρεται η εφημερίδα, με τίτλο "Πρώτο κύμα εφεδρείας σε 7 ημέρες".
ΕλευθεροτυπίαΟ κεντρικός τίτλος της εφημερίδας είναι "Βραχυκύκλωμα στο Χαράτσι", αναφερόμενος στην απόφαση να μην διακόπτεται προσωρινά η παροχή ρεύματος στους καταναλωτές, που δεν έχουν αποπληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.
Ελεύθερος ΤύποςΓια αντεθνικές δηλώσεις του Γ. Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο η εφημερίδα, με τίτλο "Τουρκική απόβαση με ηλεκτρικό ρεύμα στα ελληνικά νησιά".
Αδέσμευτος ΤύποςΜε το νέο προϋπολογισμό και την έναρξη της επεξεργασίας του προϋπολογισμού ασχολείται η εφημερίδα, γράφοντας "Άλλα 3.6 δισ. ευρώ προβλέπεται να φορτώσει τους Έλληνες".
Αυριανή"Θέλουν να εξευτελίσουν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα", γράφει η εφημερίδα στο κεντρικό θέμα της, αναφερόμενη στις απειλές Σόιμπλε για μπλοκάρισμα της 6ης δόσης.
Βραδυνή"Συντάξεις, νεά μείωση έως και 50%", γράφει η εφημερίδα η οποία επικεντρώνεται στην επιβάρυνση των συνταξιούχων με τα νέα μέτρα.
Πηγή news247gr
Αναρτήθηκε από Φαίη Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.