Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Παράλυτη Παραολυμπιονίκης περπάτησε μετά από ατύχημα!


Μία ολλανδέζα αργυρή Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ποδηλασία μπορεί πλέον να εκπροσωπήσει την χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού ως εκ θαύματος αφότου την πάτησε ένα ποδήλατο, άρχισε να περπατά ξανά!

Πρόκειται για την Monique van der Vorst, η οποία ήταν παράλυτη από την μέση και κάτω ενώ ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι για δεκατρία χρόνια!

Όμως πριν από έναν χρόνο, χτυπήθηκε από ποδήλατο και από τότε ξεκίνησε αποθεραπεία κατά τη διάρκεια της οποίας άρχισε να νιώθει κάποια τσιμπήματα στα πόδια της.

Πέρσι τα Χριστούγεννα κατάφερε να περπατήσει ενώ τα φετινά Χριστούγεννα θα περπατάει πολύ καλύτερα και έχει ανέβει πλέον και στο ποδήλατο της!

Η Monique δεν μπορεί να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου αφού δεν έχει προπονηθεί και δεν έχει πιάσει τα όρια, όμως ευελπιστεί ότι το 2016 θα είναι κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Πηγή Οn-news.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.