Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Έκλεισαν δύο ημέρες την Εγνατία, για να βάλουν πινακίδες!

Έκλεισαν δύο ημέρες την Εγνατία οδό στο τμήμα Ηγουμενίτσα-Ιωάννινα και αντίστροφα, για να βάλουν φωτεινές πινακίδες! Μόνο στο Ελλαδιστάν, συμβαίνουν αυτά... Κάνουν εργασίες στην Εγνατία και ταλαιπωρούν αφάνταστα τους οδηγούς, αφού θα πρέπει να πηγαίνουν από την παλαιά εθνική οδό, η οποία και μακριά είναι και ασυντήρητη. Θα πείτε ποιος τα υπολογίζει αυτά στη χώρα μας; Σωστά. Κανένας δεν σκέφτεται την ταλαιπωρία των πολιτών...
Σε άλλες χώρες της Ευρώπης οι εργασίες στο οδικό δίκτυο ή γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, που η κυκλοφορία είναι μικρή, ή λαμβάνονται μέτρα ώστε να μη διακοπεί η κυκλοφορία. Τελικά η Ελλάδα, μάλλον δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα!


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.