Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Σε μείωση των δημοτικών τελών προχωράει ο δήμος Θεσσαλονίκης


Τη μείωση των βασικών κατηγοριών δημοτικών τελών (καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού), που είχε ανακοινωθεί πριν από μερικές μέρες, ενέκρινε σήμερα κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, αυτές οι κατηγορίες των δημοτικών τελών από την επόμενη χρονιά κατά 7,5%.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε στη μείωση αυτή λαμβάνοντας υπόψη την δυσμενή οικονομική συγκυρία. Επιπλέον, το ποσοστό της έκπτωσης από τα δημοτικά τέλη για τα καταστήματα που πλήττονται από τα έργα του μετρό αυξάνεται από 50% σε 75%. Τέλος, τα τέλη κοιμητηρίων μειώνονται κατά 10% σε σχέση με το 2011.

Επίσης, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης για το 2012, ύψους 28,3 εκατομμυρίων ευρώ. Μεταξύ άλλων, το τεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκπόνηση μελετών για τη χωροθέτηση επιχειρηματικού πάρκου στην περιοχή των Λαχανοκήπων, όπως επίσης την κατασκευή δύο πολυώροφων σταθμών αυτοκινήτων (στην πλατεία Δημοκρατίας και στην οδό Ολυμπιάδος). Ακόμα, περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην Ξηροκρήνη, τη δημιουργία ενός δημοτικού πολιτιστικού κέντρου στη Τριανδρία και την κατασκευή αποτεφρωτηρίου στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου.

Πηγή:agelioforos

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.