Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της Δ.Ε.Η. στη Λ. Μεσογείων στον Χολαργό, καθώς άνδρες της αστυνομίας επιχειρούν να σπάσουν την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ σχημάτισαν αλυσίδα μπροστά στην είσοδο του κτηρίου, προκειμένου να μην μπορέσουν να τους διασπάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν παραταχθεί στο σημείο.

Στο κτήριο αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταβεί και πάλι ο εισαγγελέας.
Εκεί βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους ανέργους και τους συνταξιούχους να πάνε στο κτήριο και τόνισε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί έως το τέλος.
«Αυτόν τον νόμο θα τον ακυρώσουμε στην πράξη» είπε χαρακτηριστικά.
«Ο αγώνας γίνεται για να μην κοπεί το ρεύμα. Είναι απαράδεκτο να απειλείς τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο ότι, αν δεν πληρώσει, θα του κόψεις το ρεύμα. Ας το κόψουν στους βουλευτές» κατέληξε.
Η κυκλοφορία στη Λ. Μεσογείων διεξάγεται κανονικά. Οι αψιμαχίες συνεχίζονται μεταξύ της αστυνομίας και των συνδικαλιστών.
Αστυνομικοί συνέλαβαν στις 08:35 τον Νίκο Φωτόπουλο και μερικούς ακόμη συνδικαλιστές.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ παραμένουν αμετακίνητοι και συνεχίζουν την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της Δ.Ε.Η., η οποία ξεκίνησε την Κυριακή.
Χθες πάντως, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου διεμήνυσε ότι ο νόμος θα τηρηθεί, τονίζοντας πως υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό,τι χρειάζεται.

Η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ έχει επιπτώσεις στο σύνολο των συναλλαγών της επιχείρησης με τους καταναλωτές, καθώς έχει κοπεί η ηλεκτροδότηση στη Διεύθυνση Πληροφορικής.


Πηγή zougla.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.