Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα ετοιμάζεται να «φορέσει» η Θεσσαλονίκη


To δέντρο θα «στηθεί» μέσα στον κόλπο του Θερμαϊκού

Από τις 20 Νοεμβρίου κιόλας μπαίνει σε εορταστική ατμόσφαιρα η Θεσσαλονίκη και ντύνεται... Χριστουγεννιάτικα. Ο στολισμός και οι εκδηλώσεις του Δήμου θα μεταμορφώσουν την πόλη.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στηθεί μέσα στο Θερμαϊκό Κόλπο και μια γιγαντιαία χιονόσφαιρα θα ντύσει στα λευκά το πάρκο που θα δημιουργηθεί στη ΔΕΘ σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στηθεί στο Θερμαϊκό κόλπο... Θα αποτελείται από φωτεινά αστέρια, ύψους 2 περίπου μέτρων, τα οποία ξαπλωμένα μέσα στη θάλασσα θα σχηματίζουν το ένα δέντρο.

Στην πλατεία Αριστοτέλους πάνω από την Εγνατία, πρόκειται να στηθεί επίσης ένα παγοδρόμιο, αλλά μια μεγάλη ρόδα. Εκεί θα γίνονται επίσης διάφορα δρώμενα και την ατμόσφαιρα θα κάνουν πιο ευχάριστη χορωδίες. Συνολικά οκτώ ξύλινα σπιτάκια θα τοποθετηθούν διάσπαρτα σε όλο το χώρο της πλατείας, και τα οποία θα φιλοξενούν φιλανθρωπικά σωματεία. Παράλληλα, τα μικρά παιδιά θα μπορούν να στέλνουν τα γράμματά τους στο Άι- Βασίλη, μέσω του ταχυδρομείου, που θα στηθεί, ενώ σε ένα άλλο σπιτάκι θα υπάρχουν δράσεις όπως facepainting.

Πηγή Newsbeast.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.