Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Νέο κοινωνικό παντοπωλείο στο Μεσολόγγι


Δήμος, Μητρόπολη και Αγροτικός Συνεταιρισμός προσφέρουν βασικά είδη διαβίωσης σε άπορους

Υπάρχουν δημότες στο Μεσολόγγι που δεν έχουν τη οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν ούτε τα προς το ζην.
Για το λόγο αυτό δράση ανέλαβε, ώστε να βοηθήσει τους πολίτες, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου-Ναυπακτίας.

Προτίθενται λοιπόν να προχωρήσουν άμεσα στην ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο, μέσω του οποίου θα διατίθενται δωρεάν βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης σε άπορους δημότες.
Οι δικαιούχοι δημότες θα επιλέγονται από επιτροπή που θα ορισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη βάση ενός συνόλου συνδυαστικών κριτηρίων τα οποία περιγράφονται στην απόφαση και είναι τα εξής:

α) Απορία (ετήσιο εισόδημα με βάση την φορολογική δήλωση μικρότερο των 6.000€)

β) Οικογενειακή κατάσταση

γ) Περιουσιακή κατάσταση

δ) Συνθήκες στέγασης

ε) τυχόν ύπαρξη προβλημάτων υγείας-Α.Μ.Ε.Α.
στ) Εργασιακή κατάσταση – Άνεργοι.


Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα αξιολογούνται από επιτροπή προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

- Φωτοαντίγραφο ΑΔΤ
-Φορολογική δήλωση

- Πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως
- Απόδειξη λογ/σμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ
- Μισθωτήριο κατοικίας ή τίτλο ιδιοκτησίας

- Κάρτα ανεργίας (εάν υπάρχει)
- Ιατρική γνωμάτευση (εάν χρειάζεται).

Για οικογένειες με τέσσερα και πλέον μέλη το ανώτατο όριο αξίας αγορών θα ανέρχεται στα 200,00 ευρώ/μηνιαίως.
Για οικογένειες με τρία μέλη το ανώτατο όριο αξίας αγορών θα ανέρχεται στα 150,00 ευρώ/μηνιαίως. Για οικογένειες με δύο μέλη το ανώτατο όριο αξίας αγορών θα ανέρχεται στα 100,00 ευρώ/μηνιαίως, ενώ για ένα άτομο προτείνεται το ανώτατο όριο αξίας αγορών να ανέρχεται στα 70,00 ευρώ/μηνιαίως.

Πηγή Newsbeast.gr

Aναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.