Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ! Μόλυνση στα νερά της Ν. Θεσσαλίας από ψεκαστικά μηχανήματα

Παρουσία ολικού και εξασθενούς χρωμίου στα υπόγεια νερά σε περιοχές της Νότιας Θεσσαλίας που εντόπισε το ΙΓΜΕ σήμανε συναγερμό στην Βουλή.

ΣΟΚ! Μόλυνση στα νερά της Ν. Θεσσαλίας από ψεκαστικά μηχανήματα

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος σε ειδική συνεδρίαση της εξέτασε τα πρόσφατα ευρήματα (περιοχές Αρμενίου, Κιλελέρ, Στεφανοβικείου) μετά την ενημέρωση που είχε από την Ειδική Γραμματέα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Μ. Καραβασίλη και τον Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) Κ. Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στην Επιτροπή, στην περιοχή έχει ανιχνευθεί ολικό και εξασθενές χρώμιο σε συγκεντρώσεις που ξεπερνούν θεσμοθετημένα ή επιστημονικώς παραδεκτά όρια. Παράλληλα έχουν ανιχνευθεί αυξημένες τιμές νιτρικών καταλοίπων και άλλων μετάλλων.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι στατιστικώς σημαντικά, γεγονός που σημαίνει ότι η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων δεν αφορά περιστασιακό ή εποχιακό γεγονός αλλά έχει περισσότερο μόνιμο χαρακτήρα.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.