Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

«Τεσσάρα» η Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης



Τη νίκη με 4-1 απέναντι στην Ατλέτικο πανηγύρισε η Ρέαλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Με δύο εύστοχα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο (24’, 82’), γκολ του Ντι Μαρία στο 49’ και άλλο ένα του Ιγκουαΐν στο 65’ η «βασίλισσα» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της.

Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 15’ με τον Άντριαν, αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Κουρτουά στο 22’ και Γκοντίν στο 82’. Η Ρεάλ παρέμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια 1-2 (84` Ταμούδο - 21` Γιόνας, 57` Κόστα)
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1 (24’ πεν., 82’ πεν. Ρονάλντο, 49` Ντι Μαρία, 65` Ιγκουαΐν - 15` Αντριάν)
23:00 Χετάφε - Μπαρτσελόνα

Κυριακή 27 Νοεμβρίου
13:00 Μπέτις - Ρεάλ Σοσιεδάδ
17:00 Λεβάντε - Σπόρτινγκ Χιχόν
19:00 Μαγιόρκα - Ράσινγκ Σανταντέρ
19:00 Εσπανιόλ - Οσασούνα
20:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
22:30 Σαραγόσα - Σεβίλλη
22:00 Μάλαγα - Βιγιαρεάλ


Πηγή:Zougla.gr

Ανάρτηση από: Χρήστος (Μήλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.