Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Σάλος με την αθώωση 21χρονου που είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Οργή έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η απόφαση ενός δικαστή να αθωώσει έναν παιδόφιλο επειδή, όπως υποστήριξε, η φυλακή θα τον έκανε χειρότερο!

Σάλος με την αθώωση 21χρονου που είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο Christopher Arno αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 18 μήνες αφού είχε κατεβάσει από το Διαδίκτυο πάνω από 800 αρχεία με παιδική πορνογραφία. Ανάμεσά τους υπήρχαν πολύ σκληρές φωτογραφίες που αναπαριστούσαν βιασμούς και βασανιστήρια.

Ο Alistair McCreath όμως τον άφησε ελεύθερο αφού πίστευε ότι στις φυλακές η ανάμειξή του με άλλους κρατουμένους θα τον έκανε επικίνδυνο για την κοινωνία.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.