Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αποζημίωση 220 εκατ. ευρώ διεκδικεί το δημόσιο από την Siemens


Το ποσό των 220 εκατομμυρίων ευρω θα επιδιώξει να εισπράξει -όπως όλα δείχνουν- το ελληνικό δημόσιο από την γερμανική εταιρία Siemens στο πλαίσιο της αρχικής συμφωνίας που έχουν οι δυο πλευρές.
Η αρχική αυτή συμφωνία επετεύχθη, όπως πληροφορείται το protothema.gr από γερμανικές πηγές, ήδη εδώ και 2-3 μήνες από τον τέως υπουργό και......
καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Χάρη Παμπούκη και πολυπληθή ομάδα νομικών. Ο κ. Παμπούκης είχε λάβει σχετική εντολή από τον τέως πρωθυπουργού να φέρει εις πέρας την συγκεκριμένη δουλειά (ανεξάρτητα από το δημόσια αξίωμα του).
Η γερμανική διοίκηση στο Μόναχο έχει ήδη συμφωνήσει στο ποσό οπότε τώρα στόχος του υπουργού Οικονομικών (και έγκριτου νομικού) Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι να οριστικοποιηθούν κρίσιμες λεπτομέρειες και να υπογράφει η τελική συμφωνία.
Όπως λέει στο protothema.gr νομικός που μετείχε στο εγχείρημα η αποζημίωση αφορά καθαρά την ζημία που υπέστη το ελληνικό δημόσιο και όχι για παράδειγμα η ζημία που υπέστησαν ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ ή λόγω του C4I.
Ο ίδιος νομικός επισημαίνει ότι «ο ΟΤΕ , ο ΟΣΕ μπορούν ανεξάρτητα να κινηθούν νομικά όπως νομίζουν οι διοικήσεις τους.
Η συμφωνία κράτους- Siemens αφορά καθαρά την ζημία που υπέστη το δημόσιο και όχι εταιρίες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του δημοσίου. Η υπόθεση πάντως είναι σχεδόν κλεισμένη» υποστηρίζει ο ίδιος νομικός.
protothema.gr

Πηγή On-news.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.