Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Στις 10 Ιανουαρίου η δίκη των συνδικαλιστών της ΔΕΗ


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Για τις 10 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη του πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου, εννέα ακόμα συνδικαλιστών της επιχείρησης και πέντε πολιτών, οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία της κατάληψης στο κτίριο της ΔΕΗ στο Χολαργό.Για την υπόθεση είχε προηγηθεί μήνυση εκ μέρους της διοίκησης της ΔΕΗ που κατήγγειλε την τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος και ζητούσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Αμέσως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου έδωσε παραγγελία στον συνάδελφό της, εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση να εποπτεύσει της προκαταρκτικής εξέτασης αναθέτοντας τη διενέργειά της στην αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι τελικά συνελήφθησαν στο πλαίσιο της εφαρμογής αυτόφωρης διαδικασίας και ασκήθηκε εναντίον τους ποινική δίωξη για παρεμπόδιση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, ενώ ένας πολίτης αντιμετωπίζει επιπλέον και το αδίκημα της αντίστασης.

Η δίκη είχε αναβληθεί, παρά το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι ήθελαν να δικαστούν «εδώ και τώρα», λόγω απουσίας των περισσοτέρων μαρτύρων τόσο από τις διευθύνσεις της ΔΕΗ, όσο και από την αστυνομία.

Τότε, οι κατηγορούμενοι είχαν εκδηλώσει την πρόθεση σε ενδεχόμενη καταδίκη τους να μην ασκήσουν έφεση, όπως έχουν δικαίωμα από το νόμο υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι δεν διέπραξαν κανένα αδίκημα, αλλά άσκησαν νόμιμο δικαίωμά τους.

Σε περίπτωση που απουσιάζουν και σήμερα οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας, η δίκη ενδέχεται και πάλι να αναβληθεί.

Πηγή www.onnews.gr

Αναρτήθηκε απο Άννα (Παλλήνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.