Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

"Όχι" σε συλλήψεις επιχειρηματιών λέει το ΣΒΒΕ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στις συνεχείς συλλήψεις επιχειρηματιών για οφειλές προς το Δημόσιο, χωρίς...
προηγούμενη στοιχειώδη εξέταση της αιτίας της καθυστέρησης καταβολής των συγκεκριμένων οφειλών.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, πρόκειται για κίνηση που χωρίς διάκριση, δηλαδή επί δικαίων και αδίκων, διαπομπεύει συνεπείς επιχειρηματίες που κατά την παρούσα φάση αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος, την ίδια ώρα που το Κράτος χρωστά σε αυτούς πολλαπλάσια ποσά των οφειλομένων.

Κι ενώ έχουμε προτείνει ως λύση του προβλήματος τον συμψηφισμό των οφειλών, το ελληνικό δημόσιο επιμένει στην τακτική του εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης, με συλλήψεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να οδηγούν ακόμα και υγιείς επιχειρήσεις στην πτώχευση και τους εργαζομένους σ΄ αυτές στην ανεργία.

Πάγια θέση του Συνδέσμου μας είναι ότι η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής είναι παραπάνω από απαραίτητη για να επιβιώσει η χώρα και να ανακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια. Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση επιμένει στο θέμα, και καλώς πράττει, στην πραγματικότητα όλες οι προσπάθειες έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές και η πραγματική φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή παραμένει.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.