Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Η φωτογραφία ενός κοριτσιού με καρκίνο που συγκίνησε όλο το Twitter!

Οι τραγουδιστές είχαν την τιμητική τους την εβδομάδα που πέρασε στο Twitter, αφού οι φωτογραφίες που postαραν, τράβηξαν την προσοχή των χρηστών του κοινωνικού δικτύου και είχαν χιλιάδες retweets!

Η πιο δημοφιλής φωτογραφία της εβδομάδας ανήκει στον Justin Bieber ο οποίος ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία με την μητέρα του, την γιαγιά του και την προγιαγιά του!

twitterphoto1

Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην φωτογραφία που βρέθηκε στην δεύτερη θέση. (δυστυχώς θα έπρεπε να είναι πρώτη και με διαφορά).

Την ανέβασε η @HeyItsRemi, μια γυναίκα από την California και απεικονίζει ένα κοριτσάκι που πάσχει από καρκίνο, να ζωγραφίζει μαλλιά στην εικόνα της στον καθρέπτη!

twitterphoto2

Στην τρίτη θέση μια φωτογραφία της τραγουδίστριας της Pop Taylor Swift από τα American Music Award όπου σάρωσε κυριολεκτικά!

twitterphoto3

Η τέταρτη πιο δημοφιλής φωτογραφία ανήκει στον Liam Payne, μέλος του συγκροτήματος «One Direction» ο οποίος... ξυρίζει!

twitterphoto4

Και στην πέμπτη θέση βρίσκεται και πάλι ο Liam Payne ο οποίος ποζάρει με την γιαγιά του!

twitterphoto5


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.