Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Της πήραν τα χρήματα για τις σπουδές της του παιδιού της

«Φτερά» έκαναν οι οικονομίες που μάζευε μια γυναίκα για τις σπουδές της κόρης της, όταν άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της.

Της πήραν τα χρήματα για τις σπουδές της του παιδιού της

Οι κακοποιοί έδρασαν χθες το πρωί και «άδειασαν» τα χρήματα που η κ Δήμητρα Κλωνάρη μάζευε ευρώ-ευρώ ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα έξοδα των πρώτων μηνών που θα είχε το παιδί της στην πόλη που θα πήγαινε για σπουδές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Ηλεία και δη στα Χανάκια.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.