Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Νεκρό παιδάκι στην Κω.

Τραγωδία χτύπησε οικογένεια στην Κω, στην περιοχή Πυλί, όπου ένα αγοράκι βρέθηκε νεκρό με τυλιγμένο το τηλέφωνο του μπάνιου, στο σπίτι του.

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του, χωρίς τις αισθήσεις του, τυλιγμένο με το τηλέφωνο του μπάνιου.

Αρχικά, λόγω του ότι ο λαιμός του μικρού δεν ήταν ασφυκτικά δεμένος με το τηλέφωνο του μπάνιου, δεν έγινε λόγος για πνιγμό, αντίθετα όλες οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ατύχημα.

Ωστόσο η νεκροτομή που θα γίνει την Πέμπτη στο αγοράκι αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ενδείξεις γίνεται λόγος ακόμη και για πιθανά παθολογικά αίτια.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.