Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Τετράωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών κατά του ΕΟΠΥΥ

Σε στάση εργασίας αναμένεται να προχωρήσουν μεταξύ 11:00-15:00, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά και οι γιατροί του ΙΚΑ.

Τετράωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών κατά του ΕΟΠΥΥ

Με αυτές τις κινητοποιήσεις συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) έξω από τα γραφεία του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), του οποίου τα μέλη θα πραγματοποιήσουν αποχή από τα ιατρεία τους.

Οι γιατροί ζητούν την ανάκληση του ΦΕΚ που αφορά τους κανονισμούς λειτουργίας του, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω κινητοποιήσεις και δράσεις.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.