Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Σε τεστ αντοχής όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία

Όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο οι αντιδραστήρες θα υποβληθούν σε τεστ αντοχής, ανακοίνωσε σήμερα ο ιάπωνας υπουργός Βιομηχανίας.

Σε τεστ αντοχής όλες οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία

Ο Γούκιο Εντάνο αναφέρθηκε ειδικά στο εργοστάσιο επεξεργασίας του Ροκάσο, που οικοδομήθηκε με τη συμβολή του γαλλικού ομίλου Areva.

«Μελετώντας την κατάσταση στο εξωτερικό, κρίναμε σωστό να προχωρήσουμε στον έλεγχο του συνόλου των εγκαταστάσεων ατομικής ενέργειας», τόνισε ο Γούκιο Εντάνο στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Η Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας θα ενημερώσει μέσα στην ημέρα τους διαχειριστές 14 εγκαταστάσεων ότι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε τεστ αντοχής σε περίπτωση σεισμών και τσουνάμι, όπως αυτά που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη.

Οι έλεγχοι θα γίνουν με υπολογιστική προσομοίωση και θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τον επόμενο Απρίλιο. Ο Εντάνο δεσμεύτηκε πως τα αποτελέσματα των ελέγχων θα δημοσιοποιηθούν ώστε να διασφαλιστεί απόλυτη διαφάνεια.


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.