Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Το βίντεο ντοκουμέντο του NewsIt που οδήγησε στη σύλληψη των ληστών του κοσμηματοπωλείου - Είναι οι "Ροζ Πάνθηρες" που σαρώνουν την Ευρώπη;
- Δείτε καρέ καρέ τον τρόπο με τον οποίο οι διαρρήκτες ξήλωσαν τα ρολά του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη
- Οι δράστες πήραν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ σύμφωνα με τις πληροφορίες
- Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για σοβαρότατη υπόθεση και αναμένεται νέα ανακοίνωση
- Έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερις αλλοδαποί, μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της ληστείας του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη, καθώς λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη ληστεία.

Σύμφωνα με τη λιτή ανακοίνωση, πρόκειται για 4 αλλοδαπούς, μέλη διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει μεγάλο αριθμό διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλεία και καταστήματα. Μάλιστα ενδεικτικό της σοβαρής υπόθεσης είναι και η αναφορά της αστυνομίας πως θα γίνουν νεότερες ανακοίνωσης μιας και οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για την περιβόητη οργάνωση Ροζ Πάνθηρες που έχουν σαρώσει ολόκληρη την Ευρώπη με ληστείες σε κοσμηματοπωλεία καικ κατάστήματα και λεία εκατομμυρίων ευρώ. Οι περιβόητοι «Ροζ Πάνθηρες» έχουν χτυπήσει μεγάλα κοσμηματοπωλεία, αλλά και μεγαλοεμπόρους διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων σε Παρίσι, Λονδίνο και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όταν οι δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο επί της λεωφόρου Ειρήνης στην Ηλιούπολη με ένα κλεμμένο βανάκι.

Στην συνέχεια δένουν την μια άκρη ενός σχοινιού στα ρολά του καταστήματος και την άλλη στο βανάκι. Βάζουν μπρος και τραβάνε με δύναμη τα ρολα. Στην συνέχεια σπάνε την τζαμαρία και το δρόμος είναι ανοιχτός...

Ο ένας από τους δυο μπαίνει τρέχοντας μέσα και αρχίζει να αρπάζει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Λίγα λεπτά αργότερα μπαίνει και ο δεύτερος μέσα και αρπάζει κι εκείνος τα κοσμήματα. Μετά από λίγη ώρα εξαφανίζονται με ένα μηχανάκι...
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες πήραν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Πηγή:www.newsit.gr
Αναρτήθηκε απο Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.