Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Την ερχόμενη εβδομάδα η λίστα με τα βαρέα και τα ανθυγιεινά


Εκτός λίστας βαρέων και ανθυγιεινών, που αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, θα βρεθούν περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι. Αυτό σημαίνει, εκτός από τη μείωση στις αποδοχές τους, ότι θα χάσουν και το το δικαίωμα της πρόωρης... συνταξιοδότησης όσοι από αυτούς δεν συμπληρώνουν έως 31/12/2015 τα 4.500 ένσημα, εκ των οποίων τα 3.600 στα ΒΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός λίστας αναμένεται να βρεθούν οι εργαζόμενοι στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, στο λιανικό εμπόριο, οι σερβιτόροι που δεν απασχολούνται και μετά τις 10 το βράδυ, οι καμαριέρες, οι καθαρίστριες που απασχολούνται σε ένα εργοδότη, οι κομμωτές και κομμώτριες, οι τραγουδιστές, οι εκφωνητές κ.ά. Αντίθετα, τέλος, στη νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών μπαίνουν όλοι οι νοσηλευτές του Δημοσίου.

Πηγή On-news.gr
Αναρτήθηκε από Ναταλία (Χολαργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.