Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Σε 4ετή κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα οΚόνραντ Μάρεϊ, προσωπικός γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, με την κατηγορία της δολοφονίας από αμέλεια του βασιλιά της ποπ.
Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε τον Ιούνιο του 2009 από υπερβολική δόση του φαρμάκου propofol, τo οποίο του χορηγήθηκαν από τον Κόνραντ Μάρεϊ. Το φάρμακο δεν πρέπει να χορηγείται κατ’ οίκον και χωρίς παρακολούθηση από ιατρικά μηχανήματα, κάτι που αμέλησε ο γιατρός.
Ο Κόνραντ Μάρεϊ είχε συμφωνήσει με τον τραγουδιστή να τον αναλάβει ενόψει της μουσικής επιστροφής του Μάικλ Τζάκσον με τη συναυλία στο Λονδίνο.
Ο Μάρεϊ θα λάμβανε μηνιαίο μισθό 150.000 δολαρίων για να φροντίζει τον βασιλιά της ποπ.
Αναρτήθηκε από Φαίη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.