Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Νεκρές φάλαινες ξεβράστηκαν στη Ν. Ζηλανδία

Τραγωδία στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας καθώς ξεβράστηκαν 31 νεκρές φάλαινες ενώ απειλείται η ζωή σε άλλες 34 μιας και είναι πολύ επικίνδυνο να προσπαθήσει κανείς να τις οδηγήσει και πάλι στα βαθιά νερά, όπως ανέφεραν μέλη της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Νεκρές φάλαινες ξεβράστηκαν  στη Ν. Ζηλανδία

Ο εκπρόσωπος της οικολογικής οργάνωσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι παγιδευμένες φάλαινες θα μπορέσουν να επιστρέψουν μόνες τους στα βαθιά νερά το απόγευμα με την παλίρροια.

«Είναι τόσο απομακρυσμένο και επικίνδυνο που οι διασώστες θα χρειαστεί να σώσουν τους εαυτούς τους και όχι τις φάλαινες» τόνισε।


Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.