Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα ορκιστεί σήμερα ο Παπαδήμος Πρωθυπουργός γιατί αλλιώς ο Παπανδρέου χάνει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚΤην ώρα που όλα τα κανάλια, τα sites κ τα blogs αναφέρουν οτι σήμερα θα έχουμε την ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουγού Λουκα Παπαδήμου , φαίνεται οτι έχουν υπολόγισει χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον ΓΑΠ.

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ,...


η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος λήγει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, οπότε και οι εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι εξίσου καταιγιστικές με τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών...

Αν θα παρέμενε πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου, είχε αποφασιστεί να ανανεωθεί η θητεία του αυτοδίκαια, χωρίς να ενεργοποιηθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, κάτι που τώρα όμως δεν ισχύει πλέον, γιατί απλούστατα ο Γ. Παπανδρέου παύει να είναι πρωθυπουργός αν ορκιστεί σήμερα Πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος.

Τυχαίο λοιπόν που καθυστερούσε τόσες ημέρες για να διαλέξει Πρωθυπουργό;
Τυχαίο εαν στη καλυτέρη αύριο γίνει τελικά η ορκωμοσία του Λουκά Παπαδημου;
Δεν νομίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.