Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

"Θέλουν να με ρίξουν καναλάρχες και τραπεζίτες"

Σε «συμφέροντα» που αντιδρούν και θέλουν να μην απαλλαγεί η Ελλάδα από το χρέος απέδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός κ. Γ.Παπανδρέου σε παρέμβασή του στο υπουργικό συμβούλιο την επίθεση που...
δέχεται η κυβέρνηση από διάφορες πλευρές Ο κ. Παπανδρέου σύμφωνα με αναλυτές θεωρεί ότι θα υπερβεί το εκρηκτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από το πρωί στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα, με αυτά που περί συμφερόντων που αναφέρει . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στηρίζουν με τις παρεμβάσεις τους τον κ. Παπανδρέου οι κκ Χρυσοχοιδης, Μπεγλίτης και η κ. Ξενογιαννακοπούλου.


http://yournewspapergr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.