Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Έφυγε με άδεια τα χέρια από το «Βεστφάλεν» ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Βεστφάλεν».

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι είδαν τη σημερινή τους αντίπαλο να τους… προσπερνάει στη βαθμολογία του ομίλου.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πλήρωσε για ακόμη ένα παιχνίδι το κακό της ξεκίνημα, καθώς μπήκε νωθρά στο ματς και δέχτηκε το γκολ μόλις στο 7’ από τον Γκρόσγκροϊτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Χούμελς στο 43ο λεπτό, με το ριπλέι να δικαιώνει τους «ερυθρόλευκους».

Στο αλλο παιχνίδι του έκτου ομίλου, Άρσεναλ και Μαρσέιγ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο «Εμιρέιτς».
Κίτρινες: Πέρισιτς - Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ

Ντόρτμουντ: (Γιούργκεν Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Γκέτσε (66' Καγκάουα), Λάιτνερ ( Σαντάνα), Γκρόσκροϊτς, Κελ, Πέρισιτς (76' Μπλαστσικόφσκι), Λεβαντόφσκι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοντέστο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο (69' Αμπντούν), Ορμπάιθ, Φέισα (59' Μακούν), Ιμπαγάσα (81' Πάντελιτς), Τζιμπούρ, Μιραλάς.
Η βαθμολογία

1. Άρσεναλ 8 (4-2)

2. Μαρσέιγ 7 (4-1)

3. Ντόρτμουντ 4 (3-7)

4. Ολυμπιακός 3 (4-5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.