Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Ξεκινούν τα δρομολόγια για Γαύδο


Ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κρήτη 4 φορές την εβδομάδα

Από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Σαμαριά» της εταιρείας ΑΝΕΝΔΥΚ θα εξυπηρείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με την υπόλοιπη Κρήτη η ακριτική Γαύδος, η οποία εδώ και 15 ημέρες ήταν χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση.

Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη το συγκεκριμένο πλοίο θα πραγματοποιεί δρομολόγιο από Γαύδο για Χώρα Σφακίων και κάθε Δευτέρα και Τρίτη από Γαύδο για Παλαιοχώρα.

Σχετική απόφαση για τη δρομολόγηση του πλοίου, μετά και την προκήρυξη σύμβασης ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας νέας δρομολογιακής περιόδου, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, η οποία θα αναρτηθεί τις προσεχείς ημέρες και στο «Διαύγεια».

Σημειώνεται ότι στις 31 Οκτωβρίου έλειξε η σύμβαση του πλοίου «Neptune» της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ΑΝΕΝΔΥΚ, ενώ το οχηματαγωγό «Δασκαλογιάννης» της ίδιας εταιρείας δεν μπορούσε να παραλάβει επιβάτες παρά μόνο οχήματα. Επίσης, το πλοίο «Γαυδοστάρ» ήταν μόνο επιβατηγό. Η νέα σύμβαση προέβλεπε ένα πλοίο επιβατηγό οχηματαγωγό ή δύο πλοία, ένα επιβατηγό και ένα οχηματαγωγό.

Πηγή Newsbeast.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.