Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα η 28η μαύρη επέτειος της ανακήρυξης του ψευδοκράτους


Σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου είναι μια μαύρη επέτειος, καθώς συμπληρώνονται 28 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους που αναγνωρίζεται μόνον από την Τουρκία, ενώ με στρατιωτική παρέλαση κορυφώνονται οι αντίστοιχες εκδηλώσεις στα κατεχόμενα από τους Τούρκους κυπριακά εδάφη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Νοεμβρίου 1983 το Συμβούλιο Ασφαλείας υιοθέτησε την απόφαση 541, με την οποία «καταδικάζει τη μονομερή ανακήρυξη και κρίνει την ενέργεια ανυπόστατη και άκυρη, δηλαδή ως μη παράγουσα ουδέν νόμιμο αποτέλεσμα».

Με την ίδια απόφαση το Συμβούλιο Ασφαλείας ζητεί την ανάκληση της παράνομης απόφασης και κάνει έκκληση στα κράτη-μέλη του ΟΗΕ να μην αναγνωρίσουν την αυτοαποκαλούμενη «ΤΔΒΚ».

Στις 11 Μαϊου 1984 και μετά τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων Τουρκίας - ψευδοκράτους, το Συμβούλιο Ασφαλείας υιοθέτησε την απόφαση 550 με την οποία επαναλαμβάνει την απόφαση 541, καταδικάζοντας κάθε μονομερή ενέργεια, περιλαμβανομένης της ανταλλαγής διπλωματικών αντιπροσωπειών με το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου.

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.