Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ !!! Εμφανίστηκε ανδρικό πρόσωπο σε υπέρηχο!

Η εικόνα ενός θλιμμένου ανδρικού προσώπου εμφανίστηκε στον υπέρηχο ενός ασθενούς στον Καναδά.

Εμφανίστηκε ανδρικό πρόσωπο σε υπέρηχο!

Δύο γιατροί σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Οντάριο υπέβαλλαν σε υπέρηχο έναν ασθενή, για να εξετάσουν μια περίεργη μάζα στον όρχι του.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα που αντίκρισαν. Μάλιστα, έστειλαν το υπερηχογράφημα για δημοσίευση στην επιθεώρηση της Διεθνούς Εταιρείας Ουρολογίας, στο τεύχος του Σεπτεμβρίου.

Στο άρθρο που συνόδευε την εικόνα, οι γιατροί έγραψαν:
«Στη συζήτηση για τη διάγνωση αναφέρθηκε η θεωρία, μήπως η εικόνα είναι ένα σημάδι θεότητας, πιθανώς της Αιγύπτιας 'Μιν', που ήταν η προστάτιδα της ανδρικής γονιμότητας। Εντέλει κρίναμε ότι μάλλον πρόκειται για σύμπτωση».


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.