Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Νιγηριανοί προσπάθησαν να χτυπήσουν άντρες της "ΔΙΑΣ" στην Κυψέλη


“Σε θρίλερ άγριας καταδίωξης εξελίχθηκε χθες τη νύχτα, λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, η απόπειρα ομάδας αστυνομικών... της ΔΙΑΣ να ελέγξουν στην περιοχή της Κυψέλης αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και κρίθηκαν ύποπτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη διάρκεια της καταδίωξης ο συνεπιβάτης πέταξε συσκευασία με περίπου 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν έπεσαν διαδοχικά πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τους εκτεθειμένους στις μοτοσικλέτες διώκτες τους.

Ευτυχώς η σύγκρουση αποφεύχθηκε και η περιπετειώδης καταδίωξη ολοκληρώθηκε με την ακινητοποίηση του οχήματος και τη σύλληψη ενός από τους δύο επιβάτες”.

Σύμφωνα μάλιστα και με δικές μας πληροφορίες ο Νιγηριανός οδηγός, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει, σε μια ανηφόρα, συγκεκριμένα οδός Ελάτειας στην Κυψέλη, άνοιξε την πόρτα αφήνοντας λυμμένο χειρόφρενο προκειμένου να χτυπήσει τις δυο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί όμως απέφυγαν την σύγκρουση, δεν έπεσαν στην παγίδα να χωριστούν, τηρώντας τον χρυσό κανόνα της ΔΙ.ΑΣ που λέει οτι η ομάδα ποτέ δεν ”σπάει”, να παραμείνουν στο σημείο και να δεσμεύσουν τον συνοδηγό.

egklimatikotita-allodapwn।blogspot.com
Πηγή : tromaktiko

Aναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.