Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τι είπε ο Σαμαράς στον Παπαδήμο

Ποιους αστερίσκους βάζει η ΝΔ στους όρους του τραπεζίτη

Τι είπε ο Σαμαράς στον Παπαδήμο

Τελευταία ευκαιρία μοιάζει να είναι η σημερινή για την εύρεση του προσώπου που θα κληθεί να διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου στην πρωθυπουργία του τόπου.

Το χθεσινό ναυάγιο, οδήγησε εκ νέου σε ολονύχτιες διεργασίες, με τον Αντώνη Σαμαρά, να καλείται πια –μετά την «απόσυρση» του ονόματος του Φίλιππου Πετσάλνικου- να πάρει θέση επί του ονόματος του Λουκά Παπαδήμου.

«Εμείς είμαστε βαθιά προσηλωμένοι στο Σύνταγμα. Την πρωτοβουλία για την πρόταση για νέο Πρωθυπουργό την έχει η κυβερνητική πλειοψηφία. Εμένα το πρόβλημά μου δεν είναι τα πρόσωπα», ξεκαθάρισε ο Αντώνης Σαμαράς, αφήνοντας δια της δηλώσεώς του να εννοηθεί πως είναι έτοιμος να δεχθεί οποιοδήποτε πρόσωπο του προταθεί.

«Ποτέ δεν έγινε στη ΝΔ πρόταση για τον Παπαδήμο - αν γινόταν, ο Σαμαράς θα το δεχόταν», διαβεβαίωνε νωρίτερα και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά

Η πολιτική οπερέτα στην Προεδρεία της Δημοκρατίας, η «γαλαζοπράσινη ανταρσία» για το όνομα του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και η δημόσια τοποθέτηση του αρχηγού της ΝΔ, έφεραν τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά, κατά την οποία ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως πως πρέπει να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, προκειμένου να συζητήσουν τους όρους που θέτει ο τραπεζίτης για να αναλάβει την πρωθυπουργία.

Οι προϋποθέσεις που φέρεται να τίθενται από την πλευρά του κ. Παπαδήμου, αλλά οι οποίες δεν επιβεβαιώνεται ότι τέθηκαν στο στρατόπεδο Σαμαρά, είναι:

  • Να συμφωνήσουν τα δύο κόμματα για την ψήφιση της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου και να υπογράψουν το χαρτί που ζητά η Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Να συμμετέχουν στην κυβέρνηση περισσότερα πολιτικά πρόσωπα από τη ΝΔ
  • Να μην είναι δεσμευτική η ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου για τη διεξαγωγή εκλογών, διότι είναι πιθανό ο χρόνος αυτός να μην επαρκεί για να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα μεταξύ των κομμάτων.

Μέχρι αυτή την ώρα η ΝΔ τηρεί σιγή ασυρμάτου, για την απόκριση Σαμαρά, ο οποίος φέρεται ωστόσο να είναι ανεκτικός ως προς το να μπει ένας «αστερίσκος» στην ημερομηνία των εκλογών, αν κριθεί επί του πρακτέου πως χρειάζεται μια παράταση λίγων εικοσιτετραώρων.

Για τα δυο πρώτα, υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Σαμαράς και τα στελέχη του έχουν εκφραστεί ανοιχτά απέναντι.

Ζητούμενο πια μοιάζει να θα βρεθεί η «χρυσή τομή», η διατύπωση των αιτημάτων του τραπεζίτη αλλά και η διάθεση που θα προσέλθουν τα επιτελεία των κομμάτων στην Προεδρεία τη Δημοκρατίας, καθώς στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένουν να δηλώνουν πως δεν απαντούν σε διαρροές, αφήνοντας να εννοηθεί πως όλα θα τεθούν στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αφού εκτιμούν πως ορισμένοι από τους όρους που κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ, δεν είναι εμπνεύσεως Παπαδήμου αλλά Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.