Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Φωτόπουλος: «Θα ακολουθήσουν και άλλες διακοπές ρεύματος» Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Υπ.Υγείας!

Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προχώρησε στη συμβολική διακοπή του ρεύματος στο Υπουργείο Υγείας. Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ διαμαρτύρονται με αυτό τον τρόπο στις μεγάλες οφειλές ύψους 3,8 εκατ. ευρώ του υπουργείου στην επιχείρηση. Επίσης με αυτόν τον τρόπο η ΓΕΝΟΠ θέλει να διαμαρτυρηθεί για το χαράτσι και την απειλή διακοπής του ρεύματος στους πολίτες τη στιγμή που το κράτος χρωστάει τεράστια ποσά. H λειτουργία του υπουργείου συνεχίζεται με γεννήτρια.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, το ελληνικό δημόσιο χρωστάει στη ΔΕΗ πάνω από 141 εκατ. ευρώ και κανείς δεν του κόβει το ρεύματα. «Δεν μπορεί να επιβάλουν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα στους φτωχούς και τους άνεργους». O κ. Φωτόπουλος γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ θα προχωρήσει και σε άλλες διακοπές ρεύματος σε όσα υπουργεία ή οργανισμούς χρωστούν στο Δημόσιο.

Την κίνηση αυτή της ΓΕΝΟΠ κλήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Κατανοώ την κίνηση της διοίκηση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τη χαρακτηρίζω σωστή, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη και τον αγώνα που δίνει το υπουργείο να τηρεί τις ισορροπίες με τους προμηθευτές, που ενώ τους χρωστάμε μεγάλα ποσά συνεχίζουν να μας προμηθεύουν», επίσης ο κ।Λοβέρδος τόνισε ότι «έτσι όπως είμαστε αυστηροί με το φτωχό, έτσι και εμείς πρέπει να είμαστε εντάξει με το Δημόσιο».

Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.