Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη Συμμαχία δήμων και δικηγόρων ενάντια στο χαράτσι

Μια συνάντηση που κατά τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαου Βαλεργάκη ήταν επιβεβλημένη, χαρακτηρίστηκε η συνάντηση του ΔΣΘ με τους εκπροσώπους των δήμων για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ο σκοπός της συνάντησης με τους εκπροσώπους των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης ήταν η ενημέρωση τους από τους δικηγόρους για την αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης επιβολής του εν λόγω ειδικού τέλους, την οποία κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τον πρόεδρο Νικόλαο Βαλεργάκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι νομικές διαστάσεις του θέματος, καθώς και οι σχετικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την πλευρά των Δήμων της πόλης.

«Στην αίτηση ακύρωσης που καταθέσαμε, αναπτύσσουμε επτά νομικούς λόγους ακύρωσης, οι οποίοι στηρίζονται στην παράβαση συνταγματικών διατάξεων κάποιες από τις οποίες δεν αναθεωρούνται. Οι λόγοι αυτοί θα πρέπει να απαντηθούν από το ΣτΕ ένας προς έναν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλεργάκης.

Ο πρόεδρος του ΔΣΘ επισήμανε το γεγονός ότι οι πολίτες θα πρέπει να προσφύγουν ατομικά σε Διοικητικό Πρωτοδικείο στη συνέχεια στο Διοικητικό Εφετείο και, τέλος, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς η διαδικασία ακύρωσης στο συμβούλιο της Επικρατείας είναι ασαφές πότε θα τελειώσει και οι λογαριασμοί θα συνεχίσουν να έρχονται। Παράλληλα επισήμανε ότι ο ΔΣΘ δε λέει σε κανέναν να μην πληρώσει καθώς ως δικηγόροι είναι πάντα υπέρ της νομιμότητας για αυτό και όπως είπε «δεν μπορεί να συγκροτηθεί μια επιτροπή δικηγόρων, η οποία να παρέχει δωρεάν πληροφορίες, όπως προτάθηκε από μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. Η δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών απαγορεύεται ρητά από τον Κώδικα Δικηγόρων. Οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία θα έχει ατομική ευθύνη».



Αναρτήθηκε από : Ρεγγίνα (Κύπρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.