Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Το νυχτερινό τηλεφώνημα που τα έκρινε όλα

Όλα με τον κ.Λ.Παπαδήμο κρίθηκαν στις 12:30 τη νύχτα με ένα τηλεφώνημα του αντικαγκελάριου της Γερμανίας κ.Φ. Ρέσλερ στα γραφεία Σαμαρά και Παπανδρέου που τους μετέφερε μήνυμα της Μέρκελ που είχε ήδη τηλεφωνηθεί με την Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Το νυχτερινό τηλεφώνημα που τα έκρινε όλα

Και το μήνυμα ήταν συγκεκριμένο:

«Αύριο πρωί (δηλαδή σήμερα) αν δεν έχετε πρωθυπουργό, η Ελλάδα κηρύσσεται σε πτώχευση από τους διεθνείς Οίκους με ότι σημαίνει αυτό για τη χώρα σας. Δεν υπάρχουν περιθώρια αντοχής στην ευρωζώνη ούτε για ένα 24ωρο»

Στο τηλεφώνημα αυτό με έμμεσο τρόπο ο κ.Ρέσλερ άφησε να εννοηθεί ότι ο εκλεκτός της Τρόϊκας είναι ο κ.Λ.Παπαδήμος.

Από εκείνη τη στιγμή Σαμαράς και Παπανδρέου σήμαναν συναγερμό στα επιτελεία τους, τα τηλέφωνα άναψαν μεταξύ των δύο αρχηγών και στη μία το πρωί υπήρξε κοινή τηλεφωνική επικοινωνία με ανοιχτή ακρόαση μεταξύ Παπαδήμου- Παπανδρέου- Σαμαρά.

Ο κ.Παπαδήμος δήλωσε ότι είναι έτοιμος με τους εξής μίνιμουμ όρους:

Πέντε υπουργοί στη νέα κυβέρνηση από τη ΝΔ, δύο από ΛΑ.Ο.Σ. και οι υπόλοιπο από ΠΑΣΟΚ και εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα επιλογής των κομμάτων.

Όχι αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για εκλογές 19 Φεβρουαρίου με πιθανή παράταση του χρόνου για εκλογές μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Ο κ. Παπαδήμος δεν είχε καμία αντίρρηση για παραμονή του κ.Βενιζέλου και του επιτελείου του στη νέα κυβέρνηση με συμμετοχή όμως και του οικονομικού συμβούλου του κ.Σαμαρά, κ.Μουρμούρα.

Ζήτησε επίσης να υλοποιηθεί η πρόταση της Τρόικας για υπογραφή της συμφωνίας από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εκεί όμως εμφανίστηκε το μεγάλο αγκάθι της άρνησης Σαμαρά να υπογράψει τη συμφωνία.

«Δηλώνω όμως υπεύθυνα ότι θα την ψηφίσω στη Βουλή, άρα δεν χρειάζεται και να την υπογράψω τώρα» είπε ο κ.Σαμαράς.

Ο κ.Παπαδήμος ζήτησε μία πεντάλεπτη διακοπής της επικοινωνίας τους, προφανώς επικοινώνησε με κάποιο κέντρο της Τρόικας και στη συνέχεια της τηλεφωνικής επαφής δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υπογραφής και τον καλύπτει η δήλωση για ψήφιση στη Βουλή.

Ήταν η ώρα 01:20 το πρωί όταν άνοιξε ο δρόμος για τη μεγάλη αλλαγή στην Ελλάδα।http://www।newsbomb।gr/ του Κώστα Χαρδαβέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.