Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Υπουργοί εν αναμονή

Τα πρώτα ονόματα που παίζουν για υπουργοποίηση στη μεταβατική κυβέρνηση

Υπουργοί εν αναμονή

Στο τραπέζι των συνομιλιών έχουν αρχίσει να πέφτουν τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.

Στο υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να παραμείνουν ο κ. Δημήτρης Ρέππας, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου.

Για τους κκ Ρέππα και Βενιζέλο φαίνεται ότι συμφωνεί και η ΝΔ.

Την πόρτα της εξόδου του υπουργικού Συμβουλίου, θα δουν σίγουρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πάνος Μπεγλίτης, ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης και ο κ. Μιλτιάδης Παπαιωάννου. Σε συζητήσεις για το αν θα μπουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα είναι ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Από το ΛΑΟΣ στην περίπτωση που πάρει μία ή δύο θέσεις, τη μία θα την καταλάβει ο κ. Μάκης Βορίδης ο οποίος επιθυμεί να πάει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η δεύτερη θέση παίζεται ανάμεσα στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη και στον κ. Θανάση Πλεύρη.

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το οποίο φαίνεται να αποχωρεί ο κ. Χρήστος Παπουτσής.

Από πλευράς ΝΔ κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ παίζεται ακόμα αν θα καταλάβει θέση στην αντιπροεδρία ο κ. Σταύρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.