Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συμμορία Γεωργιανών στα χέρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης


Μια ακόμη –από τις εκατοντάδες- περίπτωση πολύ έως αρκετά πολυπολιτισμικής εγκληματικότητας εξάρθρωσαν οι αρχές ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα οι διωκτικές αρχές συνέλαβαν 8 άτομα από τη φίλη χώρα Γεωργία, η οποία κυρίως μας εξάγει διαρρήκτες και εκβιαστές ενώ αναζητούνται και άλλα για μπαράζ διαρρήξεων σε διαμερίσματα ακόμη και όταν οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονταν μέσα.

Τα μέλη της σπείρας, ηλικίας από 25 έως 50 ετών, κατηγορούνται για τουλάχιστον 48 (!) διαρρήξεις τις οποίες διέπραξαν από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου, κυρίως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε έρευνες στα σπίτια των δραστών βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, καθώς, επίσης γεμιστήρας πιστολιού με δέκα φυσίγγια.

Όπως διαπιστώθηκε, τέσσερις εκ των παραπάνω είναι σεσημασμένοι για κλοπές, αλλά ως είθισται στη "μπανανια" κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. .

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Οι συλληφθέντες είχαν κουβαλήσει και... το σόι τους στο «καφενείο» που ονομάζεται Ελλάδα αφού η Αστυνομία συνέλαβε άλλα οκτώ άτομα, που συνδέονται φιλικά ή συγγενικά με τους δράστες, διότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα όπου εκτός από τους 4 σεσημασμένους, οι υπόλοιποι θα αφεθούν ελεύθεροι στο πλαίσιο των διατάξεων του νόμου για αποσυμφόρηση των φυλακών ενώ στους παράνομα διαμένοντες στη χώρα αφού ο Εισαγγελέας τους «τραβήξει το αφτί» για την κακή πράξη που έκαναν στη συνέχεια θα τους αφήσει ελεύθερους γιατί ως γνωστόν με τις απελάσεις οι ελληνικές αρχές έχουν "αλλεργία".

Πηγή defencenet.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.