Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης


Mε την ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη διαδικασία στην ολομέλεια της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Κατά τη χθεσινή τοποθέτησή του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παρέσχε στήριξη στο νέο πρωθυπουργό, απορρίπτοντας την κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης που υποστηρίζουν ότι η νέα κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση. Ταυτόχρονα υπεραμύνθηκε της πρότασής του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η χώρα έχει μπροστά της μια ύστατη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσει για «να είναι η Ελλάδα μέρος της Ευρωζώνης και για να ξεπεραστεί ο κινδυνος χρεοκοπίας». Ανέφερε ακόμη ότι η κατάθεση του προϋπολογισμού θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με στόχο όπως είπε, για πρώτη φορά η χώρα να παρουσιάσει πρωτογενή πλεονάσματα.

Η Αλέκα Παπαρήγα επιτέθηκε στην κυβέρνηση και υπογράμμισε την ανάγκη να μην υποκύψει ο λαός «στο όργιο των εκβιασμών», ενώ ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στο Λουκά Παπαδήμο σημειώνοντας ότι ζητεί από το λαό να αυτοκτονήσει για μια συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου που έχει ήδη γίνει κουρελόχαρτο.

Την απόφασή του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου επανέλαβε ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος, ανοίγοντας κατά πολλούς τον δρόμο για τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

«Ποιά εμπιστοσύνη μπορούμε να δείξουμε σε έναν πρωθυπουργό για τον οποίο η γαλλική εφημερίδα Le Monde αναφέρει ότι είναι από τους πρωτεργάτες της μεγάλης τράπεζας Goldman Sacks, η οποία ορίζει τη νέα τάξη πραγμάτων και παρεμβαίνει και στην Ιταλία; Σε αυτή δούλευε κι ο κ। Παπακωνσταντίνου παλαιότερα», παρατήρησε ο κ. Καμμένος.

Πηγή Newsbomb.गर

Αναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.