Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ «κόβει» το ρεύμα στο Υπουργείο Υγείας


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καθώς έκοψαν την παροχή ρεύματος στο κτίριο που στεγάζει το Υπουργείο Υγείας।

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προτίθεται να αφήσει χωρίς ρεύμα το κτίριο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Να σημειωθεί ότι έχει κλείσει από το πρωί αρχικά η οδός Στουρνάρη και στην συνέχεια η οδός Αριστοτέλους.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με αυτό τον τρόπο θέλει την εκφράσει την πλήρη αντίθεση της στο ειδικό τέλος ακινήτων που θα έχει για ισχύ για δύο έτη।

Πηγή Newsbomb.gr

Αναρτήθηκε από Ναταλία Χολαργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.