Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.






Κατηγορίες Θεμάτων :

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Απόσπασμα, από τη συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή.


Ωμός λόγος, ειλικρίνεια και ευαισθησία χαρακτηρίζουν την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στους “orgismenoi blogspot.com”
ο καταξιωμένος “Άνθρωπος” και Καλλιτέχνης, Αντώνης Βαρδής.
Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης του.
Orgismenoi: Εάν σας διόριζαν πρωθυπουργό της χώρας. Πέντε πράγματα που θα αλλάζατε;
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ: Έχω σκεφτεί πολλές φορές να είμαι πρωθυπουργός στις καρδιές των ανθρώπων.
Ποτέ όμως πρωθυπουργός της χώρας. Θα ήθελα αν γινόταν, να ήμουν σύμβουλος πρωθυπουργού μόνο για μια ώρα. Θα τον συμβούλευα «αν τον ενδιαφέρει, να γίνει ο αγαπημένος Έλληνας όλων των Ελλήνων» .
Πρώτον, να μην χρησιμοποιήσει υπουργούς και βουλευτές από τα δυο μεγάλα κόμματα που
έδωσαν εξετάσεις και δεν πέτυχαν .
Δεύτερον, να μην πάρει άλλο δάνειο άλλα να εκμεταλλευτεί σωστά τον πλούτο της χώρας. Και να κάνει έλεγχο στην περιουσία και στους λογαριασμούς των πολιτικών και ότι δεν είναι δικαιολογημένο να κατασχεθεί και να μπει στο ταμείο του κράτους.
Τρίτον, να βγάλει ένα νόμο που να λέει «Όποιος πολιτικός, έχει καταχραστεί χρήματα και περιουσία του λαού, να μην πάρει σύνταξη και να μην έχει δικαίωμα να ξαναβάλει υποψηφιότητα για βουλευτής» .
Τέταρτον να ελέγχει ο ίδιος κάθε μήνα τις κινήσεις όλων των Υπουργείων και όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλεία του αμέσως να τον αλλάζει.
Πέμπτον, επιτέλους να δώσει «ταυτότητα» και δραστηριότητες στους αστυνομικούς, για να
νοιώθουμε πιο ασφαλείς…

Σύντομα, κοντά σας όλη η συνέντευξη, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.
Από την ομάδα “orgismenoi blogspot.com”

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη μορφή, ο άνθρωπος.
    Έτσι, αυτό θα ήθελε ο Έλληνας "τον αγαπημένο Έλληνα, όλων των Ελλήνων"
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.