Η ομάδα μας :


Καλώς σας βρήκαμε....
Οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...


Την ομάδα μας αποτελούν οι : Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Νανά Κέρκυρα, Γιάννης Ναύπλιο, Άννα Παλλήνη, Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός, Αριστοτέλης Νίκαια, Νικόλας Ραφήνα.


Κατηγορίες Θεμάτων :

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Στην Αθήνα ο Ιερώνυμος ενόψει ορκωμοσίας της κυβέρνησης

Οι πολιτικές εξελίξεις κρατούν στην Αθήνα και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Στην Αθήνα ο Ιερώνυμος ενόψει ορκωμοσίας της κυβέρνησης

Ο μακαριότατος ανέβαλε το προγραμματισμένο για σήμερα ταξίδι του στη Χίο, όπου εορτάζεται η απελευθέρωση του νησιού, ενόψει της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης.

Όπως όλα δείχνουν μετά τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του μεταβατικού πρωθυπουργού και των προσώπων που θα στελεχώσουν το νέο κυβερνητικό επιτελείο και σήμερα ή το αργότερο αύριο θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

Η φωτογραφία μου
Καλώς σας βρήκαμε....οι "οργισμένοι" είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων και μη , που έχουμε σκοπό να σας ενημερώνουμε, να "εγκωμιάζουμε" ότι αξίζει και να "καυτηριάζουμε" όσους έχουν μάθει μέχρι τώρα να τους "χαϊδεύουν" τα αυτιά...την ομάδα αποτελούν οι:Φαίη Αθήνα, Λίλα Λονδίνο, Χρήστος Μήλος, Βάσια Αγ. Παρασκευή, Άννα Παλλήνη,Ρεγγίνα Κύπρος, Ναταλία Χολαργός,Κατερίνα Καρδίτσα,Αποστολία Θεσσαλονίκη,Γεωργία Πειραιάς,Αριστοτέλης Νίκαια.